Hodgson: El a kezekkel, Reina nem eladó!

Roy Hodgson ma figyelmeztette az összes Premier League csapatot, hogy ne is pazatolják az idejüket, mert Reina nem eladó!


A Liverpool kapusát a hét elején szóbahozták a Manchester Uniteddel, a hírek szerint Alex Ferguson a spanyol kapussal szeretné pótolni Edwin van der Sart, de az Arsenal szintén érdeklõdik a kapusért, aki 2005-ös érkezése óta a Kop szemében a klub egyik ikonja lett.

 

Hodgson egy kicsit sem aggódik a hírek hallatán, mivel ma tisztán és érthetõen nyilvánosságra hozta: Reina nem eladó.
 

A spanyol egyébként áprilisban írta alá új, 6 éves szerzõdését, és Steven Gerrard valamint Jamie Carragher mellett esélyes lehet akár a Liverpool csapatkapitányi karszalagjára is.
 

Egyes források úgy tudják, a kapus mindössze 12 millió font ellenében kivásárolható lenne, de Hodgson ezt kategorikusan cáfolta, és esze ágában sincs ilyen üzletbe belemenni.

 

 

„Ez (Reina átigazolása a Unitedbe) csak egy volt a sok pletyka közül, ami felröppent. Unalmas és idegesítõ már ez a sok hír. Pepe fantasztikusan érzi magát  itt, és nélkülözhetetlen a csapat számára.” – mondta Hodgson.
 

„Minden, amit a klubnál tesz az nagyszerû. Eleven az öltözõben, minden edzése kiválóan teljesít, és mindig fejlõdni szeretne. Megköveteli a jó teljesítményt, és mindenkit jobb teljesítményre ösztönöz maga körül. Hatalmas tisztelet övezi.”
 

„Egyébként mi nem hallottunk a Manchester United felõl, nem kerestek meg minket, de ne is tegyék, mert nem akarunk kapcsolatba lépni velük.”
 

„Ha Ferguson szétnéz a szezon végén, kivel tudná pótolni van der Sart, és lesz egy csomó pénze is erre, akkor biztosan megpróbálja kivetni a hálóját Reinára, mert õ a legjobb a ligában.”
 

„Mi azonban nem akarjuk eladni, újra egy sikeres csapatot akarunk kovácsolni, és Reina ehhez elengedhetetlen.”
 

A menedzser a múlt héten beismerte, aggódott mi lesz akkor, ha Rooney elhagyja a Unitedet és a manchesteriek Torrest szeretnék a pótlására. Hodgson kijelentette, hogy egy új liverpooli sikercsapatot szeretne felépíteni, aminek tengelyét Reina, Gerrard és Torres adná.
 

„Csalódott is lennék, ha nem hoznák szóba a játékosaimat olyan gazdag klubokkal, mint a Manchester United, a Chelsea vagy a Barcelona.”
 

„Ha én volnék Fernando Torres, elvárnám minden európai élcsapattól, hogy küzdjenek a kegyeimért, mert az azt jelenti, hogy jól csinálom, amit csinálok.”
 

„Azonban nekünk nincs szükségünk pénzre, így nem fogunk eladni senkit.”
 

Chesterchronicle

 


Chesterchronicle.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!