16 éves csodagyerekért verseng a United

Az Arsenal és a Manchester United versenyfutásba kezdett Anglia egyik legtehetségesebb fiataljának aláírásáért.


A 16 éves Ashley Miller nem rég robbant be a Gillingham U18-as csapatába, de máris az „új Matt Jarvisként” tartják számon.

 

Az elmúlt idõszakban számos nagy csapat játékosmegfigyelõje tekintette meg az ifjú csatárt, és úgy találták, érdemes szerzõdtetni, mert õ a valaha volt legtehetségesebb fiatal a Gillingham akadémiáján, ahonnan olyan játékosok kerültek ki, mint Matt Jarvis, vagy a Chelsea játékosai, Ryan Bertrand vagy Luke Freeman.

 

 

A Gillingham menedzsere, Andy Hessenthaler elismerte, Miller gyors fejlõdési ütemét elnézve már azon gondolkozik, hogy lehetõséget ad neki a nagycsapatban is.

 

Az utánpótlásnevelésért felelõs igazgató, Darren Hare is megszólalt az ügyben: „Szokás szerint a legnagyobb csapatok megfigyelõi vannak itt és követik szemmel.”

 

„Õt nem szeretnénk elveszteni úgy, mint Ryan Bertrandot vagy Luke Freemant.  Reméljük, hogy Miller nálunk szeretne játszani, és még ha el is csavarták a fejét most a nagyobb csapatok, bízunk benne, hogy rájön, a számára legjobb helyen van jelenleg.

 

A Manchester United játékosmegfigyelõirõl biztosan tudni lehet, hogy az Old Traffordra szeretnék csábítani a fiatal tehetséget, de az Arsenal képviselõi szintén komoly érdeklõdést mutatnak.

 

givemefootball

 


givemefootball

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!