A Vörös Ördögök újabb igazolása?

Usain Bolt, a jamaicai sikeres sprinter úgy érzi, megvan a megfelelõ indíttatása ahhoz, hogy kipróbálja magát egy másik sportágban is.


A 100 és 200 méteres síkfutás pekingi olimpiai bajnoka és világcsúcstartó rövidtávfutója gyakran megtalálható a United mérkõzésein a lelátókon.

 
Bolt hatalmas rajongója a Vörös Ördögöknek, és bevallása szerint, ha választhatna egy másik sportágat, amiben el tudná képzelni pályafutását, az a csakis Sir Alex vezetése alatt a Manchester Unitedben lenne lehetséges.
 
A 25 éves spinter, hogy bizonyítsa állításai komolyságát, videóüzenetet küldött Sir Alexnek.Tudja jól, hogy a Manchester United a semmibõl nem igazol játékosokat ezért egy rövid videóval szemlélteti futballtudását.
 
 
"Azt szeretném, ha Sir Alex megkapja ezt a szalagot, gyõzõdjön meg róla, hogy komolyan gondolom" - mondta Bolt, miközben a futóedzés szünetében egy közeli futballpályán demonstrálja tehetségét.
 
Annak ellenére, hogy Bolt már bizonyított az Olimpián és elkötelezett United rajongó, kétséges, hogy Sir Alextõl meghívást kapna, akár egy próba játék erejéig is az Old Traffordra.


givemefootball.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!