Nõi foci az Old Traffordon

A mai mérkõzés az Egyesült Államok és Észak-Korea között lesz az elsõ nõi nemzetközi mérkõzés az Old Trafford 102 éves történetében.


Tegnap délután az Egyesült Államok nõi labdarúgó csapata az Álmok színházában pózolt a kamerák elõtt. A fotózást követõ sajtótájékoztatón Megan Rapinoe, a magicJack középpályása bevallotta, el van ragadtatva, hogy a híres Old Traffordon léphet majd pályára hazája képviseletében.
 
"Ez egy nem mindennapi dolog. Boldog vagyok, hogy alkalmam lesz az Álmok Színházában játszani."
 
 
Az amerikai nõi labdarúgó-válogatott tagjai nagy érdeklõdéssel járták körbe a stadiont, mindenre kíváncsiak voltak. Christie Rampone a válogatott védõ játékosát a Stretford End, a stadion híres nyugati lelátója ragadtatta el, ahol Tobin Heath és Rachel Bueller mosolyogva pózoltak a kamerák kereszttüzében.
 
A csapat edzõje, Pia Sundhage a pálya szélérõl követte az eseményeket. Ellentétben játékosaival, Sundhage korábban már járt az Old Traffordon, mint a nõi futball nagykövete a 2005-ös nõi Európa-bajnokságon.
 
"Ugyan olyan érdeklõdéssel jártuk körbe az Old Traffordot, mint most a lányok, nem volt aznap mérkõzés, de még így, szurkolók nélkül is fantasztikus hangulatú ez a stadion" - mondta az edzõ.
 
 
A látogatás során a nõi csapat beleshetett Sir Alex fiainak öltözõjébe is, de legnagyobb sajnálatukra közölte velük a túravezetõ, hogy õk egy másik öltözõben kapnak majd helyet a mérkõzés elõtt, mire Rapinoe megjegyezte: "De kár, pedig azt hittem majd valamelyik szekrényt megkapom."
 
Rapinoe visszaemlékezett arra, amikor az Estadio Azteca híres stadionjában játszott Mexikóvárosban, egyik játékostársa azt mondta, hogy bár csak az Old Traffordon is játszhatna egyszer.
 
 
"Most már értem miért beszél mindenki ilyen csodálattal az Álmok Színházáról" - mondta a középpályás játékos.
 
További képek: itt.


theglobeandmail.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!