Gill: Van elegendõ készpénzünk

A Manchester United vezérigazgatója, David Gill szerint Fergusonnak elegendõ készpénz áll a rendelkezésére ahhoz, hogy a 2012/13-as szezon megkezdése elõtt újabb igazolással erõsítse a Vörös Ördögök csapatát.


A magas árazás miatt 9-én Glazerék és a listázásban közremûködõ bankok az eredetileg tervezett, 20 és 16 dollár közötti részvényárakat 14 dollárra csökkentették. A MUST (Manchester United Supporters Trust) az IPO-val kapcsolatos ellenkampányukban azt állítják, Glazerék a tervezettnél alacsonyabb részvényárak miatt lefaragták az igazolásokra költhetõ összeget, de Gill elutasítja ezeket a következtetéseket és hangsúlyozta az újabb igazolás fontosságát.
 
 
"Pontosan tudjuk, mi kell ahhoz, hogy a klub a következõ szezonban sikeresen tudjon mûködni, és a tulajdonosok teljesen mértékben támogatnak bennünket terveink megvalósításában. Van elegendõ készpénzünk egy újabb igazolásra és ez bármikor a rendelkezésünkre áll" - mondta az igazgató.
 
Gill azt is állította, Glazerék nem szólnak bele Ferguson transzferpolitikájába és a trénernek mindig is rendelkezésére bocsájtották a szükséges pénzösszegeket.
 
"A klubadósság folyamatosan csökken, mikor nagyobb volt az adósság mértéke, akkor is annyi pénzt költhettünk amennyit szükségesnek láttunk. Glazerék soha nem álltak a United sikereinek az útjába, hisz pontosan tudják, a klub értékét a népszerûsége növeli" - tette hozzá Gill.

 

Fergusonnak tehát a rendelkezésére áll a megfelelõ pénzösszeg, hogy ajánlatot tegyen az Arsenal csillagáért, Robin van Persie-ért. 


givemefootball.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!