Az ex-Vörös Ördögöt lenyûgözi RvP érkezése

A United korábbi védõje, Viv Anderson rendkívül fel van villanyozva azon hír hallatán, hogy a Vörös Ördögök megegyeztek Robin van Persie átigazolásáról.


A holland csatár az Old Traffordra teheti át az Arsenaltól a székhelyét, amennyiben átmegy az ilyenkor szükséges orvosi vizsgálatokon és megegyeznek a személyes feltételekrõl. Viv Anderson, aki pályafutása során szintén játszott az Ágyúsoknál reméli, hogy a 29 éves játékos sokat segíthet abban, hogy a United visszaszerezze a trófeát.
 
Az egykori angol válogatott játékos telefonon nyilatkozott az MUTV-nek szerdán éjszaka: "Úgy vélem, õ egy nagyszerû vétel, egy fantasztikus és izgalmas igazolás."
 
"Õ egyértelmûen bevált játékos a Premier League-ben. Több szerepkörben képes játszani, két csatáros rendszerben vagy egyedül elõl, és igen gólerõs játékos - az elõzõ szezonban 37 gólt szerzett."
 
"Tisztában vagyok vele, hogy 29 éves és az érte kiadott pénz már nem fog visszajönni, de a következõ néhány évben sok minden változhat. Ha megnyerjük a bajnokságot és a Bajnokok Ligáját, akkor ez a pénz meg fog térülni."
 
 
"Ha õ, Wayne Rooney, Chicharito és Danny Welbeck egyszerre lövik majd a gólokat, arra mindenki fel fog figyelni. Azt hiszem, nagy esély van erre ebben a szezonban."
 
Robin van Persie iránt több klub is érdeklõdött, köztük a Manchester City is, de Viv Anderson nagyon örül, hogy a Unitedet választotta.
 
"A City bármennyit kifizetett volna érte, így esetében nem beszélhetünk a pénzrõl" - véli Viv Anderson. "Õ a Unitedben akar játszani és része szeretne lenni a klub hagyományainak - és ez sok mindent elárul."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!