Mancini kedvenc mottója: A United lesz a bajnok

A Manchester City menedzsere, Roberto Mancini biztos abban, hogy Robin van Persie érkezésével a Manchester United megnyeri a Premier Leaguet.


Egy héttel ezelõtt Mancini már jelzete, hogy Ferguson nagy erõkkel készül visszahódítani a bajnoki címet és nagy esély van rá, hogy ez be is következik. Amikor nyilvánosságra került, hogy Van Persie a United játékosa lett, Mancini a következõképpen reagált: "Komolyan gondoltam, amit a múlthéten mondtam, hisz ezt csinálják már 20 éve és ezen nem tudunk változtatni egy év alatt. Fõleg most, hogy leigazolták van Persiet. Õk ketten Rooneyval a legjobb csatárpáros lesznek a Premier League-ben."

 
 
Bár vannak akik azt mondják, sok volt a 24 milliós vételár a 29 éves játékosért, akinek a múltban több sérüléssel is meg kellett küzdenie, Mancini szerint nem fér hozzá kétség, hogy a legjobb igazolás volt a United számára a holland csatár.
 
"Azt hiszem, Van Persie az egyik legjobb csatára a világon. A másik legjobb, pedig azé aki megvette."
 
Mancini is szerette volna megszerezni Van Persie-t, de nem látott rá reális lehetõséget, hogy elnyerje az aláírását. 
 
"Úgy gondoltam lehetetlen kirobbantani az Arsenalból, de ha még is sikerül valakinek azok nem mi leszünk, mivel már így is négy remek csatárral rendelkezünk."
 


dailypost.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!