Giggs nehéz meccsre számít

Ryan Giggs szerint hosszú volt a nyár, de ragazkodik ahhoz, a Vörös Ördögök túltették magukat a tavalyi szezon utolsó pillanataiban történteken és teljes mértékben arra koncentrálnak, hogy ne ismétlõdjön meg ilyen eset.


Sir Alex Ferguson csapata az Everton otthonába látogatva kezdi meg 2012/13-as bajnoki szezonját. Giggsy szerint rengeteg energia és erõfeszítés kell ahhoz, hogy a United pozitív eredménnyel távozzon a Goodison Parkból.

"Ha idegenben van az elsõ meccs, az mindig nagyon nehéz, úgyhogy fel kell pörögnünk" - mondta Ryan a Manutd.com-nak. "Elég jó eredményeink voltak ott az évek során - ám mindig jól játszott az Everton, elég gyors és bátor játékot mutattak, részben a közönség álltal kreált atmoszférának köszönhetõen."

 


"David Moyes csapata mindig keményen dolgozó csapat, úgyhogy csatára kell felkészülni és még keményebben kell dolgozni, ha gyõzni akarunk. Minõségi játékosok alkotják a csapatunkat, de keményen kell dolgozni, hogy jól kezdjük a szezont."

"Biztosan jó teszt lesz, mindenki nagyon várja már."

"A menedzser szereti lefektetni a szezonra vonatkozó kitûzött céljait és a játékosok szemébe nézve látni akarja, hogy készen állnak mindarra. Mi készen állunk. Hosszú volt a nyár és nagyon vártuk már, hogy a helyére tegyük a dolgokat."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!