Kölcsönlesen: Fabio rossz rajtja

A United öt játékosa kezdte meg szereplését ideiglenes csapataiknál...


Fabio bemutatkozott a Loftus Roadon, de katasztrófálisan kezdte a szezont új csapatával, miután a QPR 5-0 arányú vereséget szenvedett a Swansea csapatától.

A fiatal brazil védõ - aki a szezon végéig lesz Nyugat-Londonban - a kezdõben kapott szerepet, akárcsak a korábbi Vörös Ördög, Ji-sung Park, ám a páros sem tudta megakadályozni a féktelennek bizonyuló Swansea-t.

Michu és Nathan Dyer 2-2 gólja, valamint Scott Sinclair egy találata révén a City új menedzsere, Michael Laudrup szenzációsan kezdte angliai pályafutását, míg Mark Hughes csapata a tabella aljára csúszott. Fabio lelkesen játszott, ám egy sárga lapot is összeszedett.

A Championshipben Ben Amos kapott gól nélkül hozta le a hulli debütálását, hozzájárulva csapata 1-0-ás gyõzelméhez, melyet a Brighton felett aratott a KC Stadionban.

 


Az ígéretes kapus több okos mentést is bemutatott, köztük egy igen szép hárítást Kazenga LuaLua lehetõségénél. Amos egykori csapattársa, Tomasz Kuszczak is remekül teljesített a vendégeknél, ám õ sem tudta megakadályozni, hogy Jay Simpson a találkozó végéhez közeledve betaláljon.

Reece Brown elõször viselte a Coventry City mezét a hétvége folyamán, segítve ideiglenes klubját az egy ponthoz egy igen szórakoztató találkozón a Yeovil Town ellen a League One-ban. Brown reményei szerint sikerül megszilárdítania helyét a csapatban azok után, hogy legutóbb egy nagyon élvezetes idõszakot töltött az Oldham Athleticnél.

John Cofie 66 percet játszott új klubjánál, a Sheffield Unitednél, és 1-0 arányú gyõzelemmel nyitották a szezont a Shrewsbury ellen. A tehetséges csatárt - aki tavaly a Royal Antwerpnél szerepelt kölcsönben - Shaun Miller váltotta.

Sean McGinty még szokja a League Two játékosok életét és csak a padon kapott helyet az Oxford Unitedben, mely csapat 2-0 arányban legyõzte a Bristol Rovers gárdáját. A fiatal védõ januárig marad Chris Wilder csapatánál.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!