Giggs: Robin érkezésével üzentünk

Ryan Giggs úgy véli, hogy Robin van Persie leigazolása egy üzenet volt a United részérõl, hogy idén nem érik be az ezüsttel.


A holland sztárjátékosnak rengeteg kérõje volt a nyáron mind Anglia, mind pedig Európa szerte, de van Persie csak egy helyre akart igazolni.
 
"Mindez (van Persie leigazolása) egy nagy üzenettel bír. És ez nagyon jó, ha a klub meg akar szereznie egy játékost és az illetõ is csak hozzánk szeretne jönni" - mondta Ryan Giggs a ManUtd.com-nak. "Nem vagyok elfogult, de a játékosok többsége a Unitedbe szeretne igazolni, hiszen itt mindig garantálva van, hogy trófeákért harcolhass, egy nagyszerû közegben, kiváló létesítmények között, ahol egy nagy menedzser kezei alatt dolgozhatsz. Tehát rengeteg elõnnyel bír."
 
Annak ellenére, hogy a hétfõi szezonnyitó találkozón vereséget szenvedtek az Everton együttesétõl, ám Giggs szerint a játékosok nagyon pozitívak és alig várják, hogy pályára léphessenek a Fulham ellen.
 
"Az elsõ hazai mérkõzés elõtt a rajongók jóval izgatottabbak. Újra látni szeretnék a csapatot és az új játékosokat" hozzátette. "Õszintén bevallom, ebben a szezonban izgatottabb vagyok, mint valaha. Megtanultam jobban értékelni és élvezni a dolgokat, hiszen karrierem vége felé járok. Minden lehetõséget meg kell ragadnom."
 
 
"Nem volt jó érzés az utolsó pillanatokban elveszíteni a bajnoki címet - sohasem könnyû, de most más volt a helyzet, amely még inkább nehezebbé tette. Biztos vagyok abban, hogy sok erõfeszítéssel és egy kis szerencsével a mi oldalunkra fog billenni a mérleg nyelve."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!