Bolt lesz a díszvendég

Usain Bolt lesz a Manchester United - Fulham Premier League találkozó mai díszvendége az Old Traffordon.


A hatszoros olimpiai aranyérmes rövidtávfutó már régóta United fan, aki a közelmúltban felajánlotta Sir Alexnek, hogy gyorsaságát kihasználva szívesen erõsítené a Vörös Ördögök csapatát. Persze ez nyilván nem fog bekövetkezni, de Bolt elérte a klub iránti rajongásnak bizonyításával, hogy az idei szezon mérkõzéseit az Álmok Színházának legjobb helyérõl nézheti végig.
 
 
Robin van Persie pályára lépésével egy igazán izgalmas mérkõzésre számíthatunk ma délután az Old Traffordon. Sir Alex Ferguson örömmel vette, amikor tudomására jutott a holland csatár döntése, miszerint csak a Vörös Ördögöknél tudja elképzelni további pályafutását. 
 
"Sok futballista szeretne a Unitedben játszani, legalábbis az ügynökök folyamatosan errõl számolnak be és az elmúlt évek tendenciája is ezt mutatja. Persze a Citynek bérajánlataival sikerült már néhány játékost elcsábítania" - mondta Ferguson a United Review-nek adott interjújában.
 
 
"De nem is ez a lényeg. Boldog voltam, amikor megtudtam, hogy Robin ambíciói a Uniteddel kapcsolatosak és szeretne a Vörös Ördögökkel trófeákat nyerni."
 

"Én rendkívül tiszteletben tartom, ha valakinek az a vágya, hogy a Unitedben játszhasson, és ez a hozzáállás mindig is hatással volt rám a döntéseim során. Viszont ennek a fordítottja is igaz, ha azt hallom, hogy valaki már határozottan elvágyódik és más klubban szeretné folytatni, akkor segítek neki megtalálni a legjobb megoldást."


dailymail.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!