Bolt: A United a nyerõ

A világ leggyorsabb embere szerint a United le fog hagyni mindenkit a 2012/13-as Premier League címéért folytatott versenyfutásban.


Usain Bolt, aki nagy rajongója a Vörös Ördögöknek, sõt maga is szívesen játszana a Unitedben, ma ott volt a Fulham elleni 3-2-es gyõzelem során az Old Trafford lelátóján. A mérkõzés elõtt pedig a nagyközönségnek megmutatta a 2012-es Olimpián nyert három aranyérmét és elmondta, hogy szerinte a szezon végén a bajnokság trófeája visszakerül a Vörös Ördögökhöz.

 
"Mindig nagy öröm számomra az Old Traffordon megnézni a Manchester United játékát" - mondta Bolt az MUTV-nek adott interjújában. 
 
"Már harmadik alkalommal vagyok itt, de nem tudok betelni az élménnyel. Tudom, hogy egy csodálatos játék vár rám a kedvenc csapatomtól, hisz a United gyönyörû focit játszik. Az Old Trafford egy kicsivel kisebb mint az olimpiai stadion Londonban, de itt mindig sokkal jobb a hangulat."
 
 
"Nagyszerû volt látni Kagawa és van Persie elsõ gólját az Old Traffordon. Nagyon kedvesen fogadtak a mérkõzés elõtt és mindenkivel kezet rázhattam... Azt hiszem nagyon szerencsés ember vagyok és örülök, hogy ez átragadt a srácokra is."
 
"Semmi kétségem afelõl, hogy végig menetelünk a szezonban, melynek végén visszahódítjuk a bajnoki címet. Amikor rosszul indul a bajnokság, mindig nagy dolgok történnek a végén. Ezért biztos vagyok abban, hogy megnyerjük a szezont és újra a United lesz a bajnok. "
 
 
Arra a kérdésre, hogy komolyan gondolja-e, szívesen játszana a csapatban, elmosolyodott és a következõket mondta: "Persze! Erre készültem egész szezonban. Jövõre beszélek is Sir Alex-szel és kidolgozunk egy tervet hogyan valósíthatnánk ezt meg... (mosolyog) Komolyan mondom!"


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!