A sportkocsi kizárva

A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson megtiltotta a klub fiataljainak, hogy a Chevrolet által felajánlott autókból a sportkocsikat válasszák.


A Vörös Ördögök nem olyrégen írtak alá egy igen jövedelmezõ szponzori megállapodást az amerikai gépjármûgyártó céggel, mely így nem csak a klub hivatalos autószállítója, de a 2014/15-ös szezontól fõszponzora is lesz. A Chevrolet azonnal fel is ajánlott jármûveket a klub elsõ csapatának tagjai részére és érthetõ, hogy sokan egybõl az ikonná vált Corvette iránt érdeklõdtek.

Azonban a Sportsmail értesülései szerint Sir Alex közbelépett és elrendelte, hogy 23 éves kor alatt senki nem kaphat ilyen autót. Mindez azt jelenti, hogy például Danny Welbeck, Chris Smalling, Phil Jones és Rafael sem vezetheti a gyártó sportos modelljeit.

 


Jó példája ez a lépés a Ferguson-nevelésnek, hiszen a menedzser arra is figyel, hogy a fiatalok ne éljenek túl nagy lábon. Nagyon figyel erre a menedzser, két éve például betiltotta az utánpótlásban szereplõ játékosok számára, hogy színes cipõket viseljenek.

Tegnap este a United szóvivõje megerõsítette: "Mint a legtöbb autógyártó, úgy a Chevrolet is felajánlott személyautókat a játékosaink számára. A modellválasztás attól függ majd, ki mióta van a klubnál és milyen a tapasztalata vezetés terén."

 


Daily Mail

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!