Giggs:Robin világszínvonalú csatár

Ryan Giggs a Vörös Ördögök új igazolását, Robin van Persiet világszínvonalú játékosnak tartja és reméli, hogy az õ segítségével a Manchester United, ebben a szezonban visszahódítja a címet a városi riválisoktól.


Tavaly a Premier League koronáját csak a jobb gólarányával sikerült elhódítania a Citynek, de Sir Alex Ferguson ígéretet tett arra, hogy ez a forgatókönyv idén nem ismétlõdhet meg. A skót tréner az Arsenal kiváló csatárával erõsítette meg csapata támadó erejét a nyári átigazolási szezon végén.

 
Van Persie nem okozott csalódást, hiszen az angol bajnokság versenysorozatában eddig 4 góllal, köztük egy mesterhármassal járult hozzá a Vörös Ördögök pontszámaihoz. Giggs a holland csillag érkezésével optimista a United idei szereplését illetõen.
 
"Tavaly csak a rosszabb gólarány miatt vesztettünk. Ha Robin így folytatja, ez nem fog elõfordulni még egyszer" - mondta Giggs a Sky Sports News-nak adott interjújában.
 
 
Giggs is elismerte, hogy a 29 éves Van Persie megszerzése egy különleges momentum volt Ferguson transzferpolitikájában az elmúlt évekhez viszonyítva.
 
"Robin kezdése a Unitedben egyértelmûvé tette, hogy õ egy igazi világklasszis játékos. Sir Alex igazolásai az elmúlt 10-15 évben a fiatal játékosok irányába koncentrálódtak. Fiatal tehetségeket vásárolt, akik a Unitedben lettek világklasszis futballisták, mint például Cristiano, vagy Wayne."
 
"Viszont Robin világklasszisként érkezett a csapatba, aki hamar bebizonyította kivételes tehetségét. Már az elsõ néhány játék alkalmával rendkívül eredményes volt és biztos vagyok abban, hogy ez a folytatásban is így lesz."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!