Sai álma teljesült

A 22 éves vakon született Sai Thievemdram élete legnagyobb álma vált valóra, amikor augusztus 25-én az Old Traffordon szurkolhatott kedvenc csapatának.


Sai, aki sohasem láthatja kedvenc csapatát játszani, nagyon izgatott volt amikor az epsomi házi gondozó szolgálat segítségével helyet foglalhatott az Álmok Színházának lelátóján, közvetlenül az olimpiai bajnok Usain Bolt mögött. 

 
 
A vak fiatalembert elkísérte házi gondozója Cheryl Morgan, aki heti 10 órában segíti Sai mindennapjait, továbbá a szolgálat vezetõje Trevor Brocklebank és Paul Tame sofõr. Õk közvetítették részletesen a mérkõzés eseményeit Sainak, aki a következõképpen beszélt élményeirõl. 
 
"Amikor megtudtam, hogy eljöhetek az Old Traffordra annyira izgatott lettem, hogy napokig nem tudtam aludni. Nem hittem el, hogy végre teljesülhet az álmom. Egész életemben United rajongó voltam. Ez volt életem legcsodálatosabb napja." 
 
"Hihetetlen boldogsággal töltött el, hogy ezen a mérkõzésen sikerült gyõznünk. Nagyon izgalmas meccs volt, soha nem felejtem el ezt a napot, mindig errõl álmodtam."
 
"Nagyon köszönöm, hogy itt lehettem. Már sokszor elképzeltem milyen érzés lehet, de ez minden képzeletet felülmúlt."


thisislocallondon.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!