Butt: Scholes pótolható

Nicky Butt szerint Sir Alex Ferguson képes lesz megtalálni Paul Scholes helyettesét, ha a veterán középpályás úgy önt, végleg szögre akasztja futballcipõjét.


A 37 éves játékos a legutóbbi Southampton elleni Premier League mérkõzésen is kitûnt ragyogó teljesítményével. A nyugdíjazásából visszatérõ középpályás még mindig képes segíteni csapatának megfordítani a mérkõzés állását.
 
Butt, az egykori Vörös Ördög, aki Scholesy-val egyidõs, bízik abban, hogy Sir Alex meg fogja találni a legendás középpályás utódját, ha úgy önt, hogy véglegesen nyugdíjba vonul.
 
 
"Mindig is nagy feladat egy edzõ számára megtalálni a méltó utódját olyan nagy játékosoknak, mint például Paul" - mondta a BBC rádiójának adott interjújában Butt. 
 
"Ha valaki képes erre, akkor az Sir Alex. Õ nem egy másik Scholes-t vagy egy másik Keane-t keres, hanem azt a játékost, aki saját stílusában játszva megállja a helyét a csapatban."
 

"Többek között ez az, amihez Sir Alex ért a legjobban és biztos vagyok abban, hogy még szerez néhány nagy tehetséget a United számára az elkövetkezendõ egy-két évben. Akikbõl majd ugyan olyan nagy játékost farag, mint Eric Cantona vagy Keane voltak, de más stílust képviselve saját jogon szerzik meg az elismerést." 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!