Giggs: Vissza fogjuk hódítani a bajnoki címet

Ryan Giggs tudja, hogy nehéz lesz a Manchester United számára visszahódítani a Premier League trófeát, de bízik abban, hogy talpra állhatnak a tavalyi szezon csalódásai után.


A United az elõzõ szezon végén gyötrelmes módon maradt alul a Manchester City-vel szemben, mialatt Sir Alex Fergusonnak több kulcsjátékosa nem állt rendelkezésére sérülés miatt, amire pedig visszatérhettek, azon kellett gondolkoznia, hogyan hozza õket minél hamarabb csúcsformába.
 
A nyitófordulóban egy vereséggel kezdtek az Everton otthonában, majd úgy tûnt, hogy a Vörös Ördögök a válogatott szünet elõtt ismét alulmaradnak a Southampton ellen mindaddig, amíg Robin van Persie mesterhármasával végül megfordította a találkozó eredményét.
 
Ez egy olyan eredmény volt, amely képes elindítani a csapatot a helyes úton, és Giggs már nagyon várja, hogy szombaton az Old Traffordra látogatók azt lássák, hogy a Wigan ellen újra megtalálták a formájukat.
 
"A srácokkal már alig várjuk, hogy olyan produkciót nyújthassunk, mint az elõzõ szezon egyes periódusaiban" - mondta Ryan Giggs a Key103-nak adott interjújában.
 
"Az elõzõ szezonban történt események mindenki számára kemények voltak, de reméljük, hogy erõt tudunk ebbõl meríteni és így sikerülhet visszavágnunk."
 
"Nem lesz egyszerû dolgunk, hiszen rengeteg minõségi csapattal állunk szemben, de bízunk magunkban. Vissza akarjuk hódítani a trófeát."
 
Giggs dícsérõ szavakkal illette Robin van Persie-t és Shinji Kagawát, akik a United legmegbízhatóbb játékosai közé tartoznak eddig az idei szezonban.
 
"Csak reménykedhetsz abban, hogy az ilyen nagy játékosok rögtön be tudnak illeszkedni a csapatba" - mondta a 38 éves középpályás, aki 600. alkalommal léphet pályára bajnoki találkozón, ha szerepet kap a Latics ellen.
 
 
"Ez nem mindig következik be azonnal, ám Shinji és Robin esetében ez rögtön megtörtént, ami nagyszerû dolog számunkra."
 
"Ez mindenkinek egy lökést ad a csapatban. A tréningek sokkal élesebbé válnak és mindenki a csapatba kerülésért harcol, pont erre van szükségünk."
 
"Csak is a legjobb formánkat hozhatjuk."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!