Kölcsönlesen: Fabio megsérült

Fabiot húsz percnyi játék után le kellett cserélni a 0-0-ra végzõdõ QPR - Chelsea összecsapáson.


"Fabio hátsó combizma húzódott meg, több hetet kénytelen kihagyni emiatt" - mondta Mark Hughes a Rangers menedzsere a klub hivatalos oldalának. "Csapás ez számunkra."

 


Steve Bruce 3-5-2-es felállása csodálatosan mûködött a Milwall ellen, hiszen a Hull 4-1-re gyõzött a hétvégén. Ben Amos magabiztosan õrízte kapuját a góltól, ám a második félidõben Darius Henderson csak be tudott találni egyszer.

John Cofie-t csatártársa, Nick Blackman dicsérte annak ellenére, hogy a fiatal manchesteri játékos csak 52 percet játszott a Sheffield Unitedben a Bury elleni 1-1 során. Cofie az elsõ félidõben éppen Blackman beadását fejelte kapu elé, miközben a két játékos tovább építette kapcsolatát a pályán belül. "John nagyszerû játékos" - mondta Blackman a Sheffield Starnak. "Feltörekvõ játékos, aki a Manchester United tagja, pokolian jó csatár lesz belõle. Még nagyon az út elején jár, de keményen dolgozunk."

Reece Brown Coventryje 2-0-ra kikapott a Tranmere-tõl, ez az eredmény nem volt épp a legjobb Richard Shaw számára, aki abban reménykedik, állandó menedzseri posztot kap a klubnál. A sokoldalú védõ nem kapott lehetõséget ezen a találkozón.

Benjamin Delacourt öngólja mentett pontot a Royal Antwerpnek a Mouscron-Peruwelz ellen. Gyliano van Velzen és Luke Giverin is játszott a hazaiaknál.

Sean McGinty visszatért az Old Traffordra az Oldhamtõl egy rövidre szabott kölcsönidõszak után.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!