Fekete karszalag a mai mérkõzésen

A Manchester United játékosai, a mai Bajnokok Ligája találkozón az Old Traffordon fekete karszalagot viselnek majd a mérkõzés alatt, Fiona Bone és Nicola Hughes emléke elõtt tisztelegve.


A két rendõrnõ szolgálat teljesítése közben vesztette életét tegnap este, Greater Manchester területén. A rendõrség feltételezi, hogy a szolgálatot teljesítõ rendõrtiszteket csapdába csalták, amikor egy rutinfeladatnak tûnõ betörés helyszínére riasztották õket, ahol  egy kézigránáttal és 13 lövéssel brutálisan meggyilkolták a hagyományosan, fegyvertelenül intézkedõ két rendõrnõt.

 
 Nicola Hughes és Fiona Bone
 
A Manchester United menedzsere,  Sir Alex Ferguson a tragédiával kapcsolatban a következõket mondta: "Mindannyian megdöbbenve, mélyen együtt érezve  és értetlenül állunk az eset elõtt."
 
"Fiona és Nicola nagyra értékelt tagjai voltak a Greater Manchester Police-nek és áldozatos munkájukkal segítették a közbiztonság fenntartását. Gondolatainkban és imáinkban, együtt érzésünket fejezzük ki a családdokkal, ebben a borzalmas és mélységesen szomorú idõszakban."
 
A tragédiáról bõvebben itt olvashatnak az érdeklõdök.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!