Giggs: Ez kemény volt

Ryan Giggs elégedett, hogy a Unitednek sikerült elhoznia a három pontot az Anfieldrõl, de csalódott a csapat teljesítménye miatt.


Az United kapitányának öröme nem volt felhõtlen azután, hogy Jonjo Shelvey kiállítását követõen is nehezen sikerült megszerezniük a gyõzelmet a Liverpool felett.

 
Steven Gerrard nyitó találata után Rafael egyenlített, majd a Vörös Ördögök ellen elkövetett szabálytalanságot kísérõ büntetõlövést Robin van Persie értékesítette, amivel a Unitednek sikerült 2-1-es gyõzelmet aratnia a Liverpool csapata felett.
 
 
"Azt hiszem, az elmúlt három-négy évben már ennél sokkal jobb teljesítménnyel is vesztettünk el játékot az Anfielden" - mondta Giggs a Sky Sports-nak.
 
"Ez egy nagyon nehezen kiharcolt gyõzelem volt. Egyébként mindig is nehéz egy olyan csapatot legyõzni mint a Liverpool, akik még tíz emberrel is képesek megtartani a labdát. Sajnos nekünk most nem ment úgy a labdabirtoklás ahogy szerettünk volna, de Rafael gólja nagyon jókor jött, és valószínûleg ez segített tovább bennünket."
 
"Az Anfielden gyõzni mindig is kemény feladat volt, különösen most, hogy az emlékezetes alkalom miatt is mindent beleadtak a hazaiak. Azt hiszem, a Liverpool most remekül játszott és ez nagyon megnehezítette ma a gyõzelmet számunkra."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!