Kölcsönlesen: Elégedettek Brownnal

A Coventry City új menedzsere, Mark Robins dicsérettel illette Reece Brown teljesítményét, annak ellenére, hogy kikaptak 2-1-re a Carlisletól a League Oneban.


Az egykori United játékos, aki nemrég vette át az Égszínkékek irányítását, csalódott volt, hogy vereséggel debütált a Ricoh Arenaban, de a Manchester Unitedtól kölcsönben náluk játszó védõ teljesítményében azért talált pozitívumot.

 

"Az új, és a fiatal játékosoknak még segítségre van szükségük ahhoz, hogy olyan teljesítményt tudjanak nyújtani, amellyel a lehetõ legjobb teljesítményt képesek magukból kihozni" - kezdte Robins a Coventry City hivatalos honlapjának.

 

"Férfinak kell lenned ezeken a mérkõzéseken. Szerintem Brown remekelt a mai nap folyamán. Feljebb lépett, ha kellett, és számos légicsatát nyert meg önbizalmának köszönhetõen, amely nagyon bíztató a jövõre nézve."

 

 

Eközben Ben Amos hetedik alkalommal léphetett kezdõként pályára a Hull Cityben, amellyel 3-1-re kikaptak a Leicester Citytõl a Championshipben. A szintén egykori United-kedvenc Steve Bruce által favorizált ifjú portás se tudta sajnos megakadályozni, hogy David Nugent mesterhármast érjen el.

 

Belgiumban ismét egyszerre volt a pályán Luke Giverin és Gyliano van Velzen az R.C.S. Visé elleni 2-2-es döntetlen alkalmával. A szeptember elején Antwerpenbe kerülõ páros ezúttal is kezdõként folytathatta fejlõdését a belga másodosztályban.

 

Fabio sajnos múlt heti, Chelsea elleni térdsérülése miatt kihagyni kényszerült a QPR 2-1-es Tottenham elleni vereségét, míg John Cofie csak a kispadról nézhette végig, amint a Sheffield United 1-0-ra legyõzi a Yeovil Town csapatát az angol harmadosztályban.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!