10 ezer fontot ért Tunnicliffe bemutatkozása

Nagy lehetett az öröm tegnap a Tunnicliffe családban, hiszen amellett, hogy Ryan bemutatkozhatott tétmérkõzésen a Manchester United felnõttcsapatában, apja ezzel tíz ezer font boldog birtokosa is lett.


Bár több, mint tíz évnek kellett eltelnie, de a Manchester United ifjú tehetsége, Ryan Tunnicliffe apja tegnap óta kézhez kaphatja akkori fogadása nyereményét.

 

2001-ben Mick Tunnicliffe 100 fontot tett fel arra a bukmékereknél, hogy az akkor kilenc éves fia egy napon bemutatkozhat tétmérkõzésen a Manchester United felnõtt csapatában.

 

 

Mindez akkoriban történt, amikor a Heywoodban született általános iskolás korú játékosra felfigyeltek a Vörös Ördögök a Roach Dynamos iskolai csapatban, és ezt követõen döntött úgy apja, hogy fogadást tesz fiára.

 

Tegnap este Mick is ott ült az Old Trafford lelátóján, amikor is a saját szemével láthatta azt, amiért tíz ezer font ütheti a markát.

 

A televízió kamerái többször is mutatták a büszke, és mostanra már sokkal gazdagabb apát, amint a 19 éves Ryan csereként beállt a Newcastle elleni Ligakupa mérkõzésen. Minderre 76 percet kellett várnia, amikor is Sir Alex Ferguson a belga Marnick Vermijl helyére küldte be fiát.


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!