Kölcsönlesen: Gyliano elsõ gólja

Gyliano van Velzen megszerezte elsõ gólját a felnõttcsapatban, hozzásegítve a Royal Antwerpet az FC Brussels felett aratott 2-0-ás gyõzelemhez.


A holland fiatal - aki tavaly 8 gólt szerzett az akadémiai csapatban és három alkalommal a tartalékok csapatába is beállhatott csereként - a 66. percben talált be, megduplázva ezzel csapata elõnyét és bebiztosítva a három pontot. Luke Giverin szintén a pályán volt és ismét nagyon jól játszott, folytatva lenyûgözõ játékát Belgiumban.

Ben Amos a Hull Cityvel meglepõ vereséget szenvedett a KC Stadiumban, miután Emile Sinclair mesterhármasával 3-1-re gyõzött Darren Ferguson Peterborough-ja.

 


Reece Brown nagyszerû támasza volt a Coventry védelmének a City egygólos gyõzelme során, melyet Reece korábbi csapata, az Oldham Athletic ellen értek el. (Brown a Laticsnál is kölcsönben szerepelt.) Azonban az új menedzser, Mark Robins nem volt elégedett csapata teljesítményével annak ellenére sem, hogy elsõ gyõzelmét aratta velük: "Ez volt az egyik legrosszabb foci, amit életemben láttam" - mondta Robins.

John Cofie az utolsó öt percre állt be a Sheffield United csapatába, amely 1-1-es döntetlent ért el a Notts County ellen a Leadue One-ban.

Fabio QPR-ja hétfõ este fogadta a West Hamet a Loftus Roadon, de a brazil combizom sérülése miatt nem játszhatott.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!