Kölcsönlesen: Amos lehúzta a rolót

Ben Amos hathatós közremûködésének köszönhetõen kapott gól nélkül, 1-0-ra legyõzte a Hull City a Sheffield Wednesday együttesét.


A lenyûgözõ formában védõ U21-es angol válogatott kapus nagyon értékes gyõzelem megszerzéséhez segítette Steve Bruce Tigriseit, amelynek köszönhetõen jelen pillanatban a 10. helyen állnak a Championship tabelláján. Nem mellesleg az ifjú kapus elõkészítésben is jeleskedett, ugyanis a 77. percben az õ hosszú kirúgása után született meg Aaron McLean gyõztesgólja.

 

 

John Cofie nem szerepelt a Sheffield United szintén egy gólos gyõzelme alkalmával a Leyton Orient ellen, míg Mark Robins Coventry Cityje szintén csak egy találattal bizonyult jobbnak a Bornemouth ellen, ahol Reece Brown csak a kispadról figyelhette társait.

 

A Pengések menedzsere, Danny Wilson azzal magyarázta, hogy Cofie nem tartott velük a Londonba, hogy lágyék sérülést szenvedett.

 

"John nem tudott velünk tartani, mert egész egyszerûen nem volt olyan állapotban, hogy eljöjjön velünk otthonról a kezelése miatt" - informálta a Sheffield Start-t Wilson.

 

"Remélhetõleg a pihenés segít majd rajta, aztán majd meglátjuk mi lesz."

 

Belgiumban Luke Giverin végig játszotta mind a 90 percet, Gyliano van Velzen pedig 12 perccel a befejezés elõtt lett lecserélve a Boussu Dour Borinage elleni gólnélküli döntetlen alkalmával a Royal Antwerpben.

 

Fabio térdsérülése miatt továbbra sincs bevethetõ állapotban a QPR-ban.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!