A piros sarokban: Matthew Hatton

Az Európa-bajnok váltósúlyú profi bokszoló Matthew Hatton szenvedélyes United rajongó, aki biztos abban, hogy a Vörös Ördögök visszaszerzik a bajnoki címet a Citytõl.


A manchesteri születésû sportoló családjának összes felmenõje City drukker, egyedül õ a Hatton família egyetlen United rajongója, aki nem sokkal a Michael Lomax-szel történõ összecsapása elõtt adott interjut a MUTV-nek.
 
Mennyire vagy izgatott a mérkõzés elõtt? 
"Volt egy hosszabb nyerõ szériám, amikor is márciusban Kell Brook ellen veszítettem. Most, hazai közönség elõtt a Bowlers Exhibition Centre-ben fogok harcolni, ez egy ritka alkalom, ezért gyõznöm kell!
 
Ezt követõen pedig a világbajnoki címért szállsz majd harcba...
"Így igaz. Márciusban Chris van Heerdentõl akarom elhódítani az IBO övet Dél-Afrikában. Ha sikerül gyõznöm, ez lesz terveim szerint a legutolsó kísérletem. Ezért mindent megteszek a gyõzelem érdekében, hogy megháláljam a rajongók támogatását profi pályafutásom alatt."
 
Apropó címek, mit szólsz az elõzõ szezon Premier League fináléjához?
"Szívszorító volt a felcsillanó remény után a utolsó percekben elveszíteni a címet. Nem hiszem, hogy a labdarúgásban valaha is elõfordulhat még egyszer egy ennyire hihetetlen módja a cím elvesztésének. Biztos vagyok abban, hogy ezt Sir Alex nem fogja annyiban hagyni és visszaszerezzük a trófeát a zajos szomszédoktól."
 
 
Milyen egy szem Vörös Ördögként a Hatton családban élni?
"Rickyvel (Hatton bátyja, aki szintén profi bokszoló) gyakran kijárunk a meccsekre. Isteni szerencse, hogy tavaly nem tudtam vele menni, mert tuti kiütöttem volna. (nevet) Elég nehéz egyetlen United fanként ebben a családban élni, tele van a ház kék gatyákkal (sálak, mezek, zászlók) utálom ezt látni minden nap."
 
Mit szólsz a új igazolásokhoz?
"Robin van Persie volt a legjobb igazolás, remekül startolt a csapatban, de Shinji Kagawa is mély benyomást tett rám. Mielõtt aláírt hozzánk sosem hallottam róla, de lenyûgözött a szezon eleji teljesítményével. Intelligens, minõségi játékos."
 
Biztos vagy abban, hogy a United visszahódítja a címet?

"Mondok egy közhelyet, ami az ökölvívásra és a labdarúgásra egyaránt érvényes: a címet sokkal nehezebb megvédeni, mint elhódítani. Remélem ez kivételesen most a Cityre is érvényes lesz. Biztos vagyok benne, hogy a City nem fog tudni megbirkózni ekkora nyomással, nincs még ebben gyakorlatuk, a cím pedig visszakerül a jogos tulajdonosához, a Manchester Unitedhez. 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!