Butt újra a Unitednél

Nicky Butt, a klub egykori saját nevelésû játékosa ezentúl a Manchester United tartalékjainál lát el edzõi feladatokat, miután egy napon szeretné magát kipróbálni a kispadon.


Az egykori középpályás kedvenc, aki a Vörös Ördögök akadémiai képzésébõl kikerülve közel 400 hivatalos mérkõzésen viselhette a klub mezét, Warren Joyce mellett fog ségedkezni abban, hogy a fiatalok megbirkózzanak az U21-es Premier League, a Lancashire Senior Cup és a Manchester Senior Cup által jelentett küzdelmekkel.

 

"Nicky a tartalékokkal dolgozik együtt" - erõsítette meg Sir Alex Ferguson.

 

"Elvégezte a szükséges edzõi képzést, most pedig tapasztalatszerzés érdekében velünk dolgozik együtt, így minden esélye megvan [arra, hogy egynapon menedzser lehessen]."

 

"Volt néhány állásajánlata, de nem tudott ellenállni annak a lehetõségnek, hogy újra egykori edzéseinek színhelyén dolgozhasson, és itt szedjen magára megfelelõ mennyiségû tapasztalatot, aminek mi nagyon örülünk, õ ugyanis fantasztikus szolgálatot tett a klubnál."

 

"Nem tudom mit tartogat a hosszú távú jövõje, de addig is a tartalékoknál segédkezik."

 

 

A Manchester United ifjú védõje, Tom Thorpe a MUTV-nek elárulta, az olyasfajta fiatal játékosoknak, mint õ, hatalmas kiváltság egy olyan kaliberû egykori sztárral együtt dolgozni, mint Nicky Butt.

 

"Ez fantasztikus" - lelkendezett Thorpe.

 

"Különösen, ha mindezt egy olyan játékos teszi meg, aki már kiskorától fogva a klubnál nõtt fel, és hatalmas tapasztalatokkal a tarsolyában tér vissza. Nagyon sokáig játszott a klubnál, és egészen a felnõtt csapatig verekedte magát. Nagyszerû dolog, hogy átadhatja a tapasztalatait, és hogy miként kell különbözõ stílusokban játszani."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!