Giggs óvatos a Chelseavel kapcsolatban

Ryan Giggs figyelmeztette csapattársait, hogy a Manchester United ezen a hétvégén nem engedhet magának lassú kezdést a Chelsea ellen.


A manchesteriek ebben a szezonban lejátszott 12 tétmérkõzésük közül nyolc alkalommal kapták az összecsapások elsõ gólját, és kerültek ezzel hátrányba, amelyre a legutóbbi példa a Braga elleni Bajnokok Ligája mérkõzés volt, ahol két gólos hátrányból fordítva nyertek végük 3-2-re.

 

A csapat tapasztalt, öreg rókája, Ryan Giggs elmondása szerint aggódik a Stamford Bridgre tett látogatásukat megelõzõen, ugyanis elismerte, hogy az eddigi mutatott teljesítményük kevés lehet a Chelseavel szemben.

 

"Két oldalról lehet szemlélni ezt a dolgot" - kezdte a Walesi Varázsló.

 

"Természetesen nagyon elégedettek vagyunk, hogy képesek vagyunk megfordítani a mérkõzéseket, és azon a nyolc mérkõzésen a csapatunk megmutatta, milyen nagyszerû karakter lakozik bennünk."

 

"De nem szabad mindig csak a támadósorban lévõ csapattársainkra hagyatkozni, hogy megnyerjék nekünk a meccset."

 

"Ez egy olyan dolog, amire nagyon odafigyeltünk, és most is erre van nagy szükség."

 

"Újra megtörtént a Braga ellen velünk, de ha a Chelseavel szemben hátrányba kerülünk, akkor onnan nagyon nehéz lenne talpra állni."

 

 

A Chelsea jelen pillanatban vezeti a Premier League tabelláját, de Giggs szerint még túl korai lenne kimondani, hogy jobb csapat lettek, mint voltak a tavalyi idényben.

 

"A Chelsea egy nagyon tehetséges csapat" - tette hozzá.

 

"Õk egy elég nagy 'személyiségváltozáson' estek át, ugyanis Oscar, Hazard és Mata kispasszos játékára építenek, amellyel nagyon nehéz felvenni a versenyt."

 

"Csak az idõ tudja eldönteni, hogy jobbak lettek-e. De ez nem igazán számít, ha tudod, hogy egy nagyon jó csapattal nézel szembe, ha a Chelseavel játszol, a Stamford Bridgen pedig soha nincsen könnyû mérkõzés."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!