Nike Maxim Hi-Vis

Ha a nappalok rövidülnek, a labdák sárgulnak. Ezen a hétvégén fogják elõször használni Európa-szerte a vezetõ labdarúgó ligákban a Nike Maxim Hi-Vis labdát.


Elsõ alkalommal Sir Alex fiaira esett a szerencse, hogy kipróbálják a Nike új fejlesztésû futballlabdáját. Mindezt a Chelsea elleni Premier League találkozón, a Stamford Bridge-n tehetik meg vasárnap.
 
 
A Nike Maxim Hi-Vis merész geometriai grafikája és színkombinációja erõs vibrációs hatást elérve teszi maximálisan láthatóvá a labdát még a gyengébb fényviszonyok mellett is. A RaDar (Rapid Decision and Response) technológia laboratóriumban és terepen is tesztelt vizuális teljesítménye lehetõvé teszi a játékosoknak a labda észlelését a másodperc törtrésze alatt. 
 
Továbbá a geometriai precíziós technológia a Maxim Hi-Vis labdánál egyenletes nyomást biztosít a teljes felületen függetlenül attól, hol éri a rúgás, ami nagyobb célzási pontosságot eredményez.
 
A Nike Maxim Hi-Vis ötcsillagos technológiája:
 
1. Kézzel varrott.
 
2. Tartós, könnyû PU burkolat mikro-hornyokkal stabilizálja a hatékonyságot, növelve a pontosságot.
 
3. Rugalmas, hajlékony, térhálósított nitrogén-expandált hab, kiváló érintési felületet produkál minden idõjárási körülmény között.
 
4. A speciális belsõ gumi réteg maximális energia átvétellel növeli a labda sebességét.
 
5. A poliészter réteg javítja a stabilitást és a labda tartósságát.
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!