Giggs türelmes

Ryan Giggs nem aggódik amiatt, hogy ebben a szezonban kevesebb lehetõséghez jut, és továbbra bízik abban, hogy még mindig fontos szerepet játszik a Manchester Unitedben.


A walesi futballista, aki a következõ hónapban lesz 39 éves, csak 3 mérkõzésen szerepelt az idei szezonban a United kezdõcsapatában, de reménykedik, hogy vasárnap ismét szerephez juthat a Chelsea elleni mérkõzésen.
 
Ryan Giggs tapasztalatához elég gyakran használják az ilyen nagy rangadók alkalmával, és a középpályás a lehetõ legnagyobb örömmel segítené a sikerhez a Manchester Unitedet.
 
"Szeretnék játszani ezen a mérkõzésen" - kezdte Giggs. "A legutóbbi néhány Stamford Brigde-en való szereplésünk alkalmával mindig ott voltam és a játék minden percét maximálisan élveztem."
 
"Biztos vagyok benne, ha véget ér a karrierem, nagyon fog hiányozni ez a játék, ezért szeretném az ilyen alkalmakat többször átélni."
 
"Tisztában vagyok azzal, hogy a menedzsernek  nagyon nehéz dolga van, hiszen több jó formában lévõ játékos közül kell választania. Nem egy új dolog számomra, hogy nem vagyok minden héten csapatban."
 
 
"Már hozzászoktam. Nem is aggódok túl sokat emiatt, mert tudom, hogy a szezon végéhez közeledve leszek olyan állapotban, amikor a menedzser minden gond nélkül szerepeltetni fog."
 
"Türelmesnek kell lennem, és kivárni az idõmet. Tudom, hogy a számomra elengedõ találkozón pályára léphetek majd a szezon végéhez közeledve."
 
"Azt hiszem, némi tapasztalattal én is tudok szolgálni, de nem akarok leállni, ahogy sohasem tettem, szeretnék gólokat és néhány pontot szerezni a csapatnak."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!