Kölcsönlesen: Amos inspirációja

Ben Amos elmondása szerint a Hull Citynél töltött kölcsönidõszaka során nagy segítséggel van számára a Manchester United egykori kapusa, Gary Walsh.


Amos ebben a szezonban a Championship minden bajnokijának minden egyes percét végig játszotta 10 hónapos kölcsönjátéka keretében, ahol együtt dolgozhat a Tigrisek kapusedzõjével, Walshsal.

 

A 22 éves portás újabb gyõzelemhez segített ideiglenes csapatát, ezúttal a Brisol City ellen 2-1-re, amelyet követõen elárulta, hogy rengeteget tanult Walsh kezei alatt, aki pontosan tudja, hogy mi kell ahhoz, hogy valaki bekerülhessen a United kedzõjébe Sir Alex Ferguson edzõsködése során.

 

"Csakis hatalmas tisztelettel adózhatok Walshy felé, és amit elért ebben a sportágban. Hihetetlen tudással rendelkezik, emellett pedig egy fantasztikus fickó is" - kezdte Amos a Daily Mailnek.

 

"Barátomnak tartom és szinte minden nap ugratjuk egymást. Õ már átment az egészen a Unitednél, amely elé én csak most nézek, így tudja, hogy milyen jónak kell ahhoz lenned, hogy megcsináld ezt."

 

"Walshy volt a második számú kapus a világ egyik legjobb kapusa, Peter Schmeichel mögött, és megérti, hogy nekem minden tõlem telhetõt meg kell tennem ahhoz, hogy visszatérhessek a Unitedhez, és kivívhassam a helyemet a több képt kapussal szemben."

 

 

Belgiumban Luke Giverin végig játszotta a Royal Antwerp másodosztályú bajnokiját, amely során szoros küzdelemben 2-1-re legyõzték a Sint-Niklaas együttesét. Manchesteri csapattársa, Gyliano van Velzen a 70. percben csereként állt be.

 

Összességében eléggé csendes hétvége volt a legutóbbi a Vörös Ördögök kölcsönben lévõ szekciójának, ugyanis se Reece Brown, se pedig Fabio nem kapott lehetõséget csapatában, elõbbi a League Oneban, utóbbi pedig a Premier Leagueben.

 

John Cofie is csak a kispadról nézhette végig, ahogy a Sheffield United 1-0-s gyõzelmet arat a Portsmouth felett a harmadosztályban.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!