Solskjaer egy napon a United menedzsere lenne

A Manchester United egykori csatára elárulta, arról álmodozik, hogy egy napon menedzser lesz az Old Traffordon.


Solskjaer hatalmas sikereket ért el menedzserként hazájában, Norvégiában, miután 2011-ben a klub töténetének elsõ bajnoki címére vezette a Molde együttesét, amelyet követõen már olyan klubokkal is szóba hozták, mint a Premier Leagueben szereplõ Aston Villa.

 

A nyáron a birminghamiekkel folyó tárgyalásokat követõen a Norvégiában maradás mellett döntött, de azóta elmondta, hogy vannak olyan ambíciói, hogy egy napon Angliában edzõsködjön, legnagyobb céljaként pedig a Manchester Unitedet nevezte meg.

 

 

"Nem vagyok naív, hogy azt mondjam, fogok a klubnál dolgozni, de az életben mindenkinek kellenek nagy célok és nagy álmok" - kezdte Solskjaer, aki 1996-ban került Manchesterbe a Moldetól, a The Sun-nak.

 

"Ez egy álom, de egyelõre csak egy lépést akarok elõre tenni. Elõször Angliában szeretnék menedzser lenni."

 

"Jelen pillanatban még csak kezdõnek számítok ebben a szakmában, és több-kevesebb mint két éve vagyok Norvégiában. Úgyhogy, majd eljön az én idõm is. Tárgyaltam már klubokkal, és elmagyaráztam nekik, hogy nekem még túl korai lenne a váltás, mert még tanulni szeretnék és nem szeretnék kezdésként rögtön a mély vízbe ugrani."

 

"A menedzseri szakma nem könnyû, de nagyon élvezetes, mikor gyõzöl, és nagy kihívás, ha veszítesz."

 

"Miután a Manchester Unitednél játszhattam, megtapasztalhattam, hogy a legjobb játékosok a legjobb emberek is az életben - mint Roy Keane, Ryan Giggs, Paul Scholes és Edwin van der Sar."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!