Wengernek nem tetszett Santos gesztusa

Az Arsenal menedzsere, Arsene Wenger állítólag elmarasztalta Andre Santost, miután az Ágyúsok védõje elkérte volt csapattársa, Robin van Persie unitedes mezét az Arsenal vereségével záruló találkozó után.


Az Ágyúsok szurkolói érthetetlenül állnak az eset elõtt, nem értik, hogy Santos hogyan kérhette el van Persie unitedes mezét, amikor a szünetben a két csapat elindult az öltözõ felé az Old Traffordon. 

 
Az Ágyosok drukkereit az is felbõszítette, hogy a hazai csapat már az elsõ percekben megszerezte a vezetést volt csatáruk jóvoltából, ezért is állnak értetlenül Santos gesztusa elõtt. 
 
 
A The Mirror szerint Wenger kérdõre is vonta Santost az öltözõben és elmarasztalta, amiért ilyen kellemetlen helyzetbe hozta az Arsenalt.
 
Van Persie 24 millió font ellenében igazolt a rivális Unitedhez, miután keveselte klubja ambícióit a kupákért folytatott harcot illetõen.
 
A 29 éves csatár elsõ gólját szerezte volt csapata ellen, amivel hozzájárult a United 2-1-es gyõzelméhez, így a Vörös Ördögök a tabella elsõ helyére kerülhettek, megelõzve az addig vezetõ Chelsea-t. 


givemefootball.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!