Sir Alex gyõzne a Braga ellen, hogy rotálhasson

Sir Alex Ferguson reményei szerint a Manchester United bebiztosíthatja továbbjutását a Bajnokok Ligája kieséses szakaszába a Braga legyõzésével, így pedig több lehetõséget adhatna a pihenésre Rio Ferdinandnak.


A Manchester United elsõ három csoportmeccsét megnyerte saját kvartettjében, és szerdán egy újabb Braga elleni gyõzelem Portugáliában bebiztosíthatná helyüket a legjobb 16 között.

 

Nemanja Vidic, Phil Jones és Chris Smalling már hosszú ideje tartó sérülései miatt Sir Alex Ferguson a belsõ védõ poszton egészségesként csak a veterán Rio Ferdinandra, és Jonny Evansra számíthat.

 

Bár Ferdinand ebben a szezonban eddig csak egy mérkõzésen lépett pályára a Bajnokok Ligájában, a skót menedzser nem is akar nagyon nagy súlyt helyezni, a már 33 éves védõ erõnlétére.

 

 

"A Braga elleni mérkõzés lehetõséget nyújt számomra, hogy kiaknázhassam a keretünkben rejlõ lehetõségeket" - kezdte Ferguson.

 

"Fogok néhány változást eszközölni."

 

"Ha gyõzni tudnánk, az lenne a legjobb, de elsõ sorban számunkra a továbbjutás a legfontosabb. Ha ez sikerül, akkor az lehetõséget adhatna Smalling és Jones bevetésére."

 

"Így pedig biztosra mehetnék azt illetõen, hogy Ferdinand minden mérkõzésre friss maradna. Nem kellene azon aggódnom, hogy szombat-szerda-szombat-szerda ritmusban kell játszatnom."

 

"Ez egy nagyon fontos kérdés. Nem számítok arra, hogy Vidic karácsony elõtt visszatérne, ezzel pedig lenne tartalék a tarsolyunkban."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!