Kérdezz-felelek: Misha B

Az angol X Faktor csillaga nem csak tehetséges zenész, de a Vörös Ördögök drukkere is, ráadásul játszott is a csapatban...


Mikor és hogyan lettél United szurkoló?
Kicsi korom óta követtem a csapatot. Bele születtem ebbe, az egész családom Vörös Ördögöknek szurkolt.

Mi a legkorábbi emléked?
Nézni olyan játékosokat, mint David Beckham, Andy Cole és Ryan Giggs. Igazából találkoztam is Beckhammel és Giggsszel fiatalabb koromban. Teljesen el voltam ájulva, alig tudtam megszólalni. Csak arra emlékszem, vigyorogtam nagyon.

Ki a United-hõsöd?
Beckham volt mindig is. Nagyon letört voltam, amikor távozott a klubtól.

 


Emlékszel az elsõ United meccsedre?
Manchesteri derbi volt a Maine Roadon. A vendégszektorban ültem és emlékszem, nagyon élénk volt az egész. Nem emlékszem pontosan, mikor volt ez, vagy mennyi lett az eredmény, de nyertünk.

Mesélj nekünk arról, milyen élmény volt a Unitedben játszani...
Nagyszerû volt. A Cliffen játszottam körülbelül nyolc hónapig az U16-os csapatban. Egyik legjobb barátom és én az iskolai csapatban játszottunk, majd meghívást kaptam a Unitedtõl egy próbára, ami után felvettek. Csatár voltam, de Beckham inspirált. Zseniális élmény volt a csapat részének lenni és az is, hogy láthattam néhány játékost az edzõpályán.

Milyen gyakran tudsz meccsekre kijutni manapság?
Néhány éve nem voltam már, de remélem ebben a szezonban egyet sikerül összehozni. Minden meccset megnézek a tévében, amikor utazok és dolgozok.

Kit csodálsz a jelenlegi csapatban?
Elfogult vagyok, mert egy iskolába jártam vele, õ Danny Welbeck. Nagyszerû srác és nagyon jó látni, mennyire remekel a Unitedben és az angol válogatottban.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!