O'Shea hisz Brady sikerességében

Az ír válogatott csapatkapitánya, John O'Shea szerint az ifjú szélsõ, Robbie Brady rendelkezik ahhoz szükséges tehetséggel, hogy sikeres legyen a Manchester Unitedben, ha megkapja a szükséges mennyiségû játéklehetõséget.


A 20 éves, jelenleg az egykori United védõ, Steve Bruce kezei alatt kölcsönben a Hull Cityben játszó középpályás szerdán este kezdõként léphet pályára az Aviva Stadiumban Görögország ellen, miután Giovanni Trapattoni neki, és egy másik fiatal szélsõnek, James McCleannek szavaz bizalmat a holnapi barátságos mérkõzésen.

 

Brady, aki a múlt hónapban léphetett pályára elõször kezdõként a válogatottban, amikor 4-1-es gyõzelmet arattak a Feröer-szigetek elleni világbajnoki selejtezõn, azonnal bizonyított nemzetközi szinten is, és O'Shea, aki pontosan tudja, hogy mi a siker titka az Old Traffordon, magabiztos azt illetõen, hogy fiatal honfitársa tudni fogja mit kell tennie, ha eljön az ideje.

 

 

"Õ pontosan tudja, miként mûködik ez, de emellett sorozatosan a pályán kell lennie, hogy bizonyíthasson, és azzal, hogy a Hullhoz igazolt bizonyíthatja, hogy képes lehet a legmagasabb szinten is teljesíteni. Megmutathatja tehetségét, ahogy tette azt az elõzõ idényben" - kezdte az egykori saját nevelésû Vörös Ördög.

 

"Miután visszatért Manchesterbe, egy kicsivel több lehetõsége adódott, elõször a felkészülési szezonban, majd a Ligakupában is."

 

"Ez egyike azon dolgoknak, amik által sikeres lehet az ember. Láthatjuk, Robbie egy nagyon intelligens fiú, tudatában van annak, hogy nagyon nehéz feladat elõtt áll."

 

"Azonban õ maximálisan meg van áldva azokkal a képességekkel, és tehetséggel, amikre szüksége lehet, úgyhogy ha visszatér a Manchester Unitedhez, és sorozatosan lehetõséghez juthat a Manchester Unitedben, akkor biztos vagyok, hogy két kézzel fogja megrangadni az esélyét."

 

"De ahogy mondtam, nagyon nagy versenyhelyzetben van."

 

Brady már a szeptemberi, Omán elleni barátságos mérkõzésen is stílusosan mutatkozott be, John O'Shea pedig tudja, hogy szerdán este egy újabb mérkõzésen lehet lehetõsége Bradynek arra, hogy növelje önbizalmát.

 

"Az ilyen mérkõzések sokat segíthetnek. Fantasztikus ballába van, és nagyon kreatív. Holnap lehetõsége lesz a bizonyításra, és remélhetõleg egy újabb lépést tesz majd elõre."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!