A király visszatér?

Eric Cantona elárulta, egy napon szeretne visszatérni a Manchester Unitedhez menedzserként, de reméli, hogy Sir Alex Ferguson 'örökké' a kispadon ül majd.


Az emblematikus francia öt emlékezetes évet töltött el az Old Traffordon játékoskarriere során, amellyel sikerült magát beírnia a klub folklórjába.

 

Cantona elismerte, nehéz lenne visszautasítani egy olyan lehetõséget, amellyel visszatérhetne egykori otthonába, de nem úgy látja, hogy Sir Alex Ferguson, aki már 26. éve ül a Vörös Ördögök kispadján, a közeli jövõben a visszavonulás mellett döntene.

 

"Alex Ferguson fiatal, tele van energiával, imádja a játékot, rengeteg mindent át tud adni a játékosainak, egyre többet és többet" - kezdte a 46 éves élõlegenda a Daily Mirrornak, aki jelenleg a New York Cosmos futballért felelõs igazgató posztját tölti be.

 

"Én pedig imádom õket nézni, ahogy gyõzelmeket aratnak és azt szeretném, ha Ferguson örökké a csapat menedzsere lenne."

 

"Õ egy gyõztes alkat, ezért nyert már meg ennyi mindent. Ez a hihetetlen benne, a következõ mérkõzésre mindig úgy tekint, mintha a debütálása lenne menedzserként, és ezt a látásmódot átadja a játékosainak is - szenvedélyes, imádja a játékot, és imád gyõzni, amit a játékosaiba is beleplántál."

 

 

Amikor arról kérdezték, hogy elfogadná-e a Manchester United menedzseri posztját, ha felajánlanák neki, Cantona így válaszolt:

"Azt mondanám,' A United különleges, úgyhogy természetesen elfogadnám'."

 

"Most a New York Cosmos sikereiért dolgozom. De ki tudja, ha egy napon eljönne a lehetõség? Miért ne. Ez olyan, mintha most innen elbúvárkodnék a tengerig - néznék, beszélgetnék a halakkal, oktopuszokkal, rákokkal és újságírókkal."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!