Kölcsönlesen: Fabio visszatért

Fabio da Silva kölcsönklubja, a QPR színeiben visszatért sérülésébõl, de a brazil bekk frusztráló két hónapos kihagyását egy 3-1-es Southampton elleni vereséggel zárhatta csak le.


A 22 éves védõ, aki a Parkõrök mezében a szeptemberi, Chelsea elleni bajnokin elszenvedett térdsérülése óta nem léphetett pályára, Jose Bosingwat váltotta csereként a 73. percben, és elégedett lehet a rövid, ám számára mindenképpen hasznos pályára lépéssel a Loftus Roadon.

 

A vereséggel még nagyon nyomás nehezedik a QPR menedzsere, az egykori Vörös Ördög Mark Hughes vállára, aki kijelentette, hogy a szombati, Manchester United elleni, Old Traffordon rendezendõ Premier League bajnoki elõtt semmiképpen se fog lemondani posztjáról.

 

 

A Championshipben Ben Amos már szezonbeli tizenkilencedik mérkõzését teljesítette, amikor a Hull City nagyon értékes, 3-2-es gyõzelmet aratott a Birmingham City felett a St. Andrewsban. Robbie Brady a második félidõben állt be csereként Liam Rosenior helyett.

 

Mellettük még Jesse Lingard volt érintett a másodosztályban, aki bár a kispadra lett nevezve, végül nem lehetett részese a Leicester City gálába beillõ 6-0-s gyõzelmének az Ipswich Town ellen.

 

A League Oneban John Cofie a 89. percben csereként állt be, amikor a Sheffield United nagy arányú, 4-1-es gyõzelmet aratott a Stevenage felett a Bramall Lanen.

 

Reece Brown nem vett részt a Coventry City 5-0-s, Hartlepool elleni gyalulásában, és Sean McGinty se játszott a Carlisle United 4-1-es Leyton Orient elleni veresége alkalmával.

 

Végül, Luke Giverin segítségével a Royal Antwerp már a negyedik helyezett, miután a Sint-Truiden ellen egyébként általa végig játszott találkozón 2-0-s gyõzelmet arattak a belga második vonalban. Gyliano van Velzen a 90. percben állhatott be a kispadról.

 

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!