Ferguson örömmel tér vissza Törökországba

Sir Alex Ferguson elmondása szerint már nagyon várja a Manchester United mai összecsapását a Bajnokok Ligájában a Galatasarayjal.


Már 19 éve, hogy a skót menedzser újdonsült angol bajnok csapatával az Ali Sami Yen stadion katlanjában vendégszerepelt, amely vége a Bajnokok Ligájából való kiesés lett számukra.

 

A hazaiak fanatikus szurkolói ismét több százan várták a Mancheter United játékosait hétfõn este az isztambuli reptéren, azonban csalódottan kellett távozniuk, miután a manchesteriek egy másik terminálon keresztül távoztak.

 

A Galatasaray most már a Türk Telekom Arenaban játsza meccseit, és miután a Vörös Ördögök ebben a szezonban nyújtott 100%-os formájuknak köszönhetõen már továbbjutottak a Bajnokok Ligája kieséses szakaszába, ezért Ferguson magabiztosan várja a ma esti összecsapást.

 

 

"Ezúttal nem részesülhettünk a szurkolóik fogadtatásában - kikerültük ezt."

 

"Amikor 1993-ban ide jöttünk, egészen hihetetlen élményben volt részünk. Valami egészen új és elég ijesztõ volt. De azóta már több alkalommal játszottunk itt, és már hozzá szoktunk a török fanatizmushoz és lelkesedéshez. Ez nem probléma számunkra."

 

Miután Chris Smalling is azon játékosok között van, akik pihenõt kaptak a szombati, QPR elleni bajnokira, ezért várhatóan Michael Carricknek kell majd kezdenie a védelem tengelyében Scott Woottonnal.

 

Emellett megjegyzendõ még, hogy a fiatal Nick Powell, aki a nyáron érkezett a Crewe együttesétõl, is pályára léphet Isztambulban, amely egyébként az elsõ kezdõként lejátszott mérkõzése lehet a Unitedben.

 

"A legtöbb most velünk lévõ játékosunk hozzá van szokva a kiélezett mérkõzésekhez és a nagy közönséghez" - tette hozzá.

 

"Természetesen Nick Powell esete teljesen más - elsõ mérkõzésén csereként már játszhatott 76 ezer ember elõtt, de ez lesz az elsõ idegenbeli európai kupameccse. Nagy nap lesz ez számára, de megvan az ehhez szükséges temperamentuma, ami nagyon fontos."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!