Jones örül, hogy visszatért

Bár nem tudta megakadályozni a Galatasaray gyõzelmét, Phil Jones mégis örül annak, hogy ismét játszhatott.


A védõ ma este játszotta elsõ meccsét a szezonban és végig a pályán volt a Bajnokok Ligája H-csoportjának mai meccsén azok után, hogy hosszú ideig kiszorult sérülés miatt az oldalvonalon kívülre.

Az angol válogatott játékosnak nyáron a hátával voltak gondjai, majd a felkészülési szezon során összeszedett egy sérülést, ami miatt meg kellett operálni a térdét.

"Örülök, mert egy olyan fél éven vagyok túl, ami során nem álltam a csapat számára" - mondta Jones a SkySports-nak. "Örültem, hogy 90 percig játszhattam és remélem, hogy innen felfelé indulok el. Határozottan nehéz meccs volt, a pálya is kemény volt."

 


A Manchester United - amely már továbbjutott a csoportjából - végül vereséget szenvedett a Galatayaray otthonában, miután az 54. percben kicsit elaludtak és így egy pontrúgás után Burak Yilmaz fejelt a kapuba.

"Kapcsolnunk kellett volna és a labdával foglalkozni" - folytatta Phil. "Egy pontrúgás után büntettek mindet, ami nem a mi játékunk. Nem ezt kellett volna tennünk."

Amikor azt kérdezték tõle, hogy a csapat egy rövid idõre elaludt, így reagált: "Lehetséges. Meg kell néznünk a videón, hol hibáztunk."

"Kicsit szerencsétlenek is voltunk, hogy nem szereztük meg a vezetést - ez nem a mi esténk volt."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!