Sir Alex a QPR párosát dicsérte

Sir Alex Ferguson elismerõen beszélt arról a két játékosról, akik a nyár során a vörös mezt kék-fehérre cserélték.


Park Ji-sungnak és Fabiónak is csak a lelátón lesz hely a szombati összecsapáson, nem léphetnek pályára a már jól ismert gyepen, mivel elõbbi sérült, utóbbi pedig kölcsönszerzõdése miatt nem szerepelhet a Vörös Ördögök ellen a Rangersben. De a United menedzserének gondolataiban még mindig szerepel a két játékos azok után is, hogy Nyugat-Londonba költöztek - Park véglegesen, Fabio egy éves kölcsön keretein belül.

"A nagyszerû dolog Park Ji-sungban az, hogy az egyik legprofibb játékosunk volt" - mondta Ferguson a ManUtd.com-nak.

"Valóban fantasztikus volt, különösen a nagy meccseken. Az Arsenal elleni mutatója például egészen elképesztõ volt."

Andrea Pirlo eheti teljesítménye a Juventusban a Chelsea ellen szintén feleleveníti Park egyik legjobb produkcióját.

"A Milan elleni meccs idegenben és az Old Traffordon - amikor Parkot arra kértem, közvetlenül Pirlo ellen játszon - igen emlékezetes. Soha nem hagyta labdához jutni és mindvégig lefutotta a pályáról, zseniális volt."

 


"Parknak olyan szerepe volt, amit csak fegyelmezett és önzetlen játékos képes megvalósítani. Pontosan ilyen Ji is, önzetlen. A csapatért játszott és bármilyen feladatot is adtál neki, õ ragaszkodott ahhoz a szerepkörhöz. Egy igazán csodálatos és fegyelmezett profi volt számunkra."

Fabio természetesen jelenleg is United játékos és bár a testvére, Rafael az idei teljesítményével úgy tûnik megelõzi Fabiót, Sir Alex reméli, hogy a testvérpár a jövõben kiegyenlített produkciót fog mutatni.

"Képesség tekintetében nagyon kicsi a különbség kettejük között" - folytatta Ferguson. "De Rafael jelenleg tapasztaltabb, mert több meccsen játszott. Fabio többször is sérülésekkel bajlóditt ittléte alatt, de pár éven belül, amint éretté válik minden rendben lesz vele." 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!