Ronaldo nem egyeztetett Unitedbe igazolásáról

Cristiano Ronaldo elismerte, hogy beszélt Sir Alex Fergusonnal, de a Manchester Unitedbe való esetleges szenzációszámba menõ visszatérése nem került szóba köztük.


A szezon eleje óta hatalmas kérdõjel lebeg Cristiano Ronaldo jövõje felett a Real Madridnál, miután elárulta, hogy nem érzi jól magát Spanyolországban.

 

Ezen mondatait azóta már a szõnyeg alá söpörték a királyi gárdánál, miután még további évekig szeretnék a Santiago Bernabeuban tartani hihetetlen támadójukat.

 

Azóta viszont egyszer sem tünt úgy, hogy Ronaldo élvezte volna a játékot klubcsapatában, de kijelentette, hogy amikor a Manchester City elleni Bajnokok Ligája mérkõzés kapcsán pár napja Manchesterben járt, és találkozott egykori menedzserével, Sir Alex Fergusonnal, az Old Traffordra való esetleges visszatérésre nem került szóba köztük.

 

 

"A meccs napján találkoztam Sir Alex Fergusonnal, eljött a hotelünkbe Manchesterben, hogy beszéljen Jose Mourinhoval" - kezdte az egykori manchesteri közönségkedvenc.

 

"Természetesen én is beszéltem vele. Tartjuk a kapcsolatot. Jó volt újra látni õt."

 

Amikor informálódott arról, hogy Ferguson kifejezte vágyát, hogy egykori felfedezettjét ismét visszahozza Angliába, azonban borsos árcédulája ebben megakadályozhatja, Ronaldo így szólt:

"Nem. Errõl nem beszéltünk."

 

"Csak arról beszéltünk, hogy milyen idõket él meg a Manchester Unitednél, és én a Real Madridnál. Egyszerûen csak örültünk, hogy újra találkoztunk."

 

Míg arra kínosan odafigyelt, hogy mindenféle átigazolási pletyka további terjengésének gátat vessen, Ronaldo arról is beszámolt, hogy milyen szorosan nyomon követi, amint a United újra bajnoki címe felé tart a Premier Leagueben, és szerinte egykori társai a 2012/2013-as szezonban letaszítják a trónról a Manchester City-t.

 

"Van három-négy csapat, akiknek esetleg esélyük lehet a bajnokság megnyerésére, amely a világ egyik legnagyobb versenyt hozó pontvadászata" - tette hozzá.

 

"Minden csapatnak nagyon kemény lesz a küzdelem, de szerintem a United idén megcsinálja, és visszanyeri a bajnokságot."

 

"Nem lesz könnyû, és nagyon szoros is lesz, de ebben a szezonban a United erõsebb támadásban, és ez jelentheti számukra a különbséget."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!