Senchenko United mezben hergelte Hattont

A boksz és a futball szállt szembe a szombat esti nagy összecsapás során a Manchester Arenában, amikor az ukrán Vjacseszlav Senchenko és a manchesteri legenda, Ricky Hatton ringbe lépett.


Hatton - aki három és fél év után tért vissza a profi ökölvívás világába - hatalmas City szurkoló hírében áll. Ezért nem kis megdöbbenést váltott ki a közönségbõl, amikor Senchenko belépett a ringbe és levette a köpenyét. Az ukrán ökölvívóbajnok ugyanis a Vörös Ördögök mezében nézett farkasszemet ellenfelével. 

 
 
 
Sokan azt remélték, hogy a United mez láttán feldühödött Hatton kiüti ellenfelét, de Ricky visszatérése nem a tervek szerint alakult. Senchenko ugyanis a 9. menetben kiütötte a City címeres, világoskék nadrágot viselõ Hattont. 
 
 
Danny Welbeck, Tom Cleverley és Ashley Young is ott voltak a MEN Arénában szombaton este, amikor a Vörös Ördögök mezében felvonuló Senchenko egy zseniális balhoroggal megérdemelt gyõzelmet aratott Hatton felett, aki pályafutása elsõ hazai vereségét szenvedte el az összecsapáson. 


101greatgoals.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!