Giggs játszana a City ellen

Ryan Giggs reményei szerint pályára léphet a Manchester City ellen, annak ellenére, hogy tegnap 86 percet a pályán töltött a CFR Cluj elleni Bajnokok Ligája mérkõzésen.


A 39 éves veterán középpályás mindenképpen szeretne valahogy szerepelni a vasárnapi városi, és egyben a listavezetõ posztért folyó rangadón, és céljai között szerepel, hogy a csapat nyerõ szériába kerüljön karácsonyra, hogy pole pozícióból várhassa a szezon második felét, amely végén nem kisebb a céljuk, mint Roberto Mancini tanítványait megfosztani bajnoki címüktõl.

 

Hihetetlen belegondolni, hogy Ryan Giggs már a két csapat 1991-es rangadóján is gólt szerzett, bár a labda megpattant Colin Hendry-n, és a Walesi Varázsló már nagyon várja, hogy Sir Alex Ferguson ismertesse terveit az Etihad Stadiumban lejátszandó mérkõzésre.

 

"Remélem nem" - válaszolta Giggs a PA Sports azon kérdésére, hogy a hétközi Bajnokok Ligája mérkõzés majdnem végigjátszása azt jelenti-e, hogy vasárnap nem lép pályára.

 

"Minden mérkõzésen játszani akarok. De tudom, hogy ez egy csapatjáték. A menedzsernek számos lehetõség áll rendelkezésére, amelyek közül aztán majd kiválasztja, hogy melyik opció a megfelelõ erre a mérkõzésre. Megbízunk az ítélõképességében, úgyhogy várunk és majd meglátjuk."

 

"Tökéletességet akarunk. Mi akarunk lenni a legjobb csapat, egyénenként pedig mindenki a legjobb játékos. Persze, hogy mindenki játszani akar, ha egy ilyen mérkõzés jön el. Mindig van helye a fejlõdésnek, de egyetértek a menedzserrel, valamit jól kell csinálnunk, hiszen jó pozícióban vagyunk jelenleg."

 

 

A már sokat megélt öreg róka inkább az összképre koncentrál a Premier League-t illetõen, még akkor is, ha a téli idõszak kezdetén egy esetleges gyõzelemmel hat pontra növekedhetne a Vörös Ördögök elõnye.

 

"Hat pontos vezetés már elég szép elõnynek számítana, de nem fogunk a kardunkba dõlni, ha nem így lesz, vagy esetleg néhány pontos lemaradásban leszünk" - tette hozzá.

 

"Mindenkinek az a célja, hogy megszerezze a vezetést, amíg azt képes megõrizni, vagy akár növelni is. Szeretnék karácsony után nagy lendületet venni. Most, hogy a Bajnokok Ligája csoportköre véget ért, így koncentrálhatunk a bajnokságra."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!