Kölcsönlesen: Brady gyõztesgólja

Robbie Brady gyõztesgólt szerzett a Hull City 2-1-es Watford elleni gyõzelme alkalmával, amelyet követõen kifejezte azon vágyát, miszerint szeretne a szezon végéig a KC Stadiumban maradni.


A Manchester United fiatalja egy remek, körülbelül 20 méteres szabadrúgásgóllal szerezte meg a gyõzelmet a Tigrisek számára, amellyel ideiglenes csapata már negyedik a Championshipben, három pontnyira az automatikus feljutását jelentõ helyektõl.

 

 

Miután a tavalyi szezont követõen idén egészen január végéig biztosan a Hull-t erõsíti, Brady ismét belekóstolhatott a felnõtt szintû futballba, és többre vágyik, ugyanis felfedte, hogy szeretne további hónapokig Steve Bruce kezei alatt játszani.

 

"Tényleg nagyon élvezem" - kezdte Robbie Brady a Hull and East Ridingnek.

 

"Szeretek kijönni a pályára, és futballozni, erre pedig nincs jobb hely, mint itt, ahol mindezt a barátaimmal tehetem meg. Szeretnék január után is itt maradni."

 

"A menedzser nagyszerû velem. Minden a helyén van, és mindenki tudja mit kell tennie. Mindenki tudja mit kell tennie karriere érdekében."

 

"Õ egy hihetetlen játékos volt, aki az akkor tanultakat átültette edzõsködésébe is. A mérlege is mutatja ezt, és remélhetõleg ebben a szezonban ezt megtudja fejelni egy feljutással is.

 

Ben Amos ismételten nem játszott, ráadásul a keretben sem volt ott, miután Bruce az újdonsült kölcsönigazolást, David Stockdale-t favorizálja, a kispadra pedig Eldin Jakupovic ülhetett le.

 

A Premier Leagueben Fabio a 84. percben csereként állt be a QPR és Harry Redknapp sorozatban már harmadik döntetlenje alkalmával a Wigan Athletic ellen.

 

Eközben Joshua King folytatta tündöklését a Blackburn Roversnél, miután a norvég támadó szerezte péntek este csapata szépítõgólját a Cardiff City elleni 4-1-es vereség alkalmával.

 

Még szintén a másodosztályban Michael Keane nem került be csapata keretébe a Leicester City 2-2-es Burnley elleni hazai döntetlenje alkalmával, míg Jesse Lingard csak a kispadra ülhetett le a King Power Stadiumban.

 

Szintén csendes hétvégén van túl Reece Brown, John Cofie, és Sean McGinty, akik mind kimaradtak saját csapataik, a Coventry City, a Sheffield United és a Carlisle United hétvégi keretébõl. Belgiumban Luke Giverin és Gyliano van Velzen is csalódott lehetett, miután a Royal Antwerp másodosztályú White Star Woluwé elleni bajnokija elmaradt.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!