Jones örül a kapitány visszatérésének

A Manchester United védõje, Phil Jones már nagyon várta a kapitány, Nemanja Vidic visszatérését, hiszen ez hatalmas lökést adhat a klubnak az ünnepi idõszakban.


"Vidic szeptember óta az elsõ alkalommal szerepelt a szombati 3-1 Sunderland elleni gyõzelem alkalmával az Old Traffordon, ahol bebiztosították 6 pontos vezetésüket a tabella élén.
 
A szerb játékos térdsérülése és egyéb egészségügyi problémái korlátozták lehetõségeit, így 2011. augusztusa óta csak 14 alkalommal léphetett pályára.
 
Jones úgy reméli, hogy a kapitány visszatérésével erõsebbek lesznek, és elmondása szerint õ élvezni fogja a csapatba kerülésért vívott harcott.
 
"Nemanja visszatérése fantasztikus lendületet ad számunkra. Õ egy fantasztikus játékos, egy nagyszerû kapitány, és a jelenléte rendkívül fontos az ünnepi idõszakban." - kezdte Jones
 
"Élvezem a versenyhelyzetet, és hogy számos játékos küzdhet azonos posztért. Ez tartja az embereker a talpán és bennünket arra késztet, hogy harcoljunk a mezért."
 
 
"Az edzéseken is látjuk - a munkamenet intenzív, és nagyon jó atmoszféra uralkodik."
 
Sir Alex Ferguson szerint Vidicnek idõre van szüsége, hogy újra 100%-os teljesítményt nyújthasson, de tudja, hogy a jelenléte mindenki számára nagyon fontos.
 
Sir Alex Ferguson a következõket nyilatkozta: "A felépülése el fog tartani egy kis ideig, de ez csak a kezdet. Nemanja nagy harcos, és a kapitányunk. Mindig harcol érted és soha sem félti a fejét a büntetõterületen belül. Ez az, amiben õ nagyszerû."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!