Evans: Figyelni kell a West Bromra

Jonny Evans elmodása szerint újabb kemény ünnepi mérkõzés vár a Unitedre, amikor 2012 utolsó Old Traffordon rendezendõ találkozón a WBA együttese látogat a Vörös Ördögökhöz.


Steve Clark West Bromja jelenleg a tabella hatodik helyén tanyázik, és a szezon elsõ felében egy szervezett csapat benyomását keltették.
 
"Nem vehetjük félvállról az ellenfelet" - kezdte Evans a ManUtd.com-nak adott nyilatkozatában.
 
"Emlékszem, amikor pár évvel ezelõtt [2010. októberében] 2-2-es döntetlent játszott nálunk a West Brom, és az egy kemény meccs volt. Amikor az elõzõ szezon vége felé ismét velük mérkõztünk meg, már akkor újra megállapítottuk, hogy õk egy kemény ellenfél, akiket nehéz megbontani."
 
"A két védekezõ játékosuk középen remek egységet mutat. Ez arra kényszerít minket, hogy kihasználjuk a széleket, és a belõtt labdákkal próbáljuk felbontani a védekezésüket."
 
 
Evans kiváló gólszerzési formában van, hiszen már 4 találatnál jár ebben a szezonban. Viszont a szombaton gólt szerzõ észak-ír védõ úgy érzi, fontos lenne, hogy õk szerezzék az elsõ gólt Steve Clake csapata ellen.
 
"Tavaly mi szereztük az elsõ gólt, azután már nem tudtak bennünket megállítani [2-0-ás gyõzelem során]. Nem szabad gólt kapnunk, ez nem lesz könnyû, de mindenképp fontos lesz ismét."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!