Giggs figyelmeztet, nincs lehetõség önelégültségre

Ryan Giggs figyelmeztette a listavezetõ Manchester Unitedet, hogy kerüljék el a januári 'léhûlést', és tartsák kellõ távolságra az õket üldözõket.


A United újév napján a bajnoki címvédõ Manchester Cityvel szemben hét pontos elõnnyel látogat majd a Wigan Athletic otthonába, ugyanis a Tottenham elleni, szeptember végén az Old Traffordon elszenvedett vereségüket követõen a megszerezhetõ 42 bajnoki pontból 37 egységet begyûjtöttek.

 

De a 12 bajnoki címmel rendelkezõ veterán Giggs kijelentette, még túl korai azt gondolni, hogy elvégezték a piszkos munkát.

 

"Kevesebb mérkõzéssel a szezon vége elõtt már voltunk hasonló helyzetben tavaly, és az sem volt elég" - figyelmeztet a Walesi Varázsló.

 

"Még csak féltávnál tartunk az idényben, és még rengeteg mérkõzésünk van hátra."

 

"Nagyszerû pozíciónak örvendünk, ezzel pedig nagyon elégedettek vagyunk, de tudjuk, hogy folytatnunk kell a megkezdett utat."

 

"A menedzser, és a hosszú ideje itt lévõ játékosok tapasztalatai alapján pontosan tudjuk, hogy a karácsonyi idõszak az, amikor nagyon sok mindent el lehet dönteni."

 

"Ha januárban ilyen, vagy ehhez hasonló helyzetben lennénk, és aztán a hátralévõ mérkõzések közül 10-12 alkalommal tudnánk nyerni, akkor azzal hatalmasra nõnének az esélyeink."

 

"Nem hibázhatunk. De általában amikor hatalmas a tét, és megvan a megfelelõ koncentráció, a nagy játékosok mindig képesek jó teljesítményre."

 

 

Bár meglepõ lehet, hogy Giggs egy olyan csapatra hívja fel a figyelmet, amely csak egy ponttal áll a kiesõ zóna felett a bajnokságban, azonban a keddi mérkõzésre az Aston Villa idegenbeli 3-0-s legyõzésével hangoltak.

 

"Õk egy egészen más rendszerben játszanak, mint amihez hozzá vagyunk szokva, és ezt remekül is alkalmazzák" - tette hozzá.

 

"Ha nem tudsz felpörögni egy jó formában lévõ csapat ellen, az mindig megbosszulja magát, nem számít, hogy ki az ellenfél."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!