Visszatért kölcsönbõl a kvartett

John Cofie, Gyliano van Velzen, Ben Amos és Jesse Lingard is visszatért kölcsönbõl Carringtonba, így újra a tartalék csapat edzéseit látogatják.


A csatárként bevethetõ Cofiet a szezon nagy részében a Sheffield United elsõ csapatának öszeállításakor figyelembe vették, és nemrég még arról beszélt, hogy szeretne a Bramall Lanen maradni, ahol a másodosztályba való feljutást tûzték ki maguk elé a Pengések.

 

A ghánai születésû támadó nyolc kezdõként lejátszott mérkõzésen kétszer tudott eredményes lenni Danny Wilson együttesében, emellett pedig további nyolc alkalommal lépett pályára csereként, többek között a legutóbbi, Doncaster Rovers elleni bajnokin is, mielõtt visszatért Carringtonba.

 

Kicsit távolabbról, de Gyliano van Velzen is újra a Manchester United edzéseit látogatja, ugyanis kölcsönszerzõdése lejártával elhagyta a Vörös Ördögök fiókcsapatát, a Royal Antwerpet, ahol pályafutása elsõ felnõtt szinten lõtt gólját szerezte.

 

 

Rövidebb távú, egy hónapos kölcsönszerzõdése ért véget Jesse Lingardnak a Championshipben vitézkedõ Leicester Citynél. A technikás középpályás öt alkalommal lépett pályára a Rókák együttesében, mind csereként.

 

Egyelõre meg nem erõsített források alapján Ben Amos is visszatért az Old Traffordra, miután a Hull Citynél töltött, elõzetesen egy évesre tervezett kölcsönidõszaka remekül indult, ám az utóbbi hét hétben egy mérkõzésen sem védhetett.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!