Kölcsönlesen: Gólt szerzett a duó

Scott Wootton és Luke Giverin is betalált kölcsönklubjuk aktuális ellenfeleinek kapujába, de úgy általánosságban is sikeres hétvégét zártak a Manchester United kölcsönadott fiataljai.


Scott Wootton egyenlített ki a Peterborough számára a klubnál történõ második debütálása alkalmával a Nottingham Forest ellen végül 2-1-es vereségre végzõdõ bajnokin. A védõ közelrõl szerzett gólt, de így se tudta megakadályozni, hogy Alex McLeish együttese gyõzelmet arasson a Sir Alex Ferguson által is megtekintett találkozón.

 

 

Davide Petrucci pályafutása során elõször léphetett pályára felnõtt szinten, és számos mellé szálló lövése, illetve sárga lapja jelezte, hogy minden tõle telhetõt megtett azért, hogy valahogy elõrébb lendítse Darren Ferguson együttesét, amely jelenleg az utolsó három hely egyikén tanyázik, és a kiesés ellen harcol a Championshipben.

 

"Davide túlzottan próbálkozott az elsõ félidõben, hogy játékba kerülhessen, amelynek eredményeként kissé hátrébb húztuk a csapatban. Ezt követõen sokkal jobban játszott, mert többet találkozott a labdával, de egyértelmû, hogy még meccsrutinra van szüksége" - kezdte a Divatosok menedzsere a Peterborough Evening Telegraphnak.

 

"Tudtuk, hogy Scott egy nagyon jó védõ, úgyhogy a teljesítménye egyáltalán nem lepett meg engem. Nagyon jól játszott az egész mérkõzésen, és sokáig azt hittem, hogy pontot ment majd számunkra a góljával."

 

 

Folytatta lenyûgözõ teljesítményét Luke Giverin a Royal Antwerpen színeiben. Az ezúttal középpályásként pályára a lépõ fiatal szerezte a Lommel elleni bajnoki egyetlen találatát az 55. percben, amellyel fontos pontokhoz juttatta csapatát.

 

A Barclays Premier Leagueben Fabio ismét kulcsfontosságú szereplõje volt annak, hogy a kiesés ellen küzdõ QPR egy újabb elismerésre méltó kapott gól nélküli mérkõzést hozzon le. A brazil bekk, aki már a Chelsea ellen is segített csapatát megóvni a góloktól a Stamford Bridgen, ezúttal is a védelem baloldalán nyújtott kiemelkedõ teljesítményt a United következõ bajnoki ellenfele, a Tottenham Hotspur ellen.

 

A másik, legmagasabb angol osztályban érintett manchesteri Angelo Henriquez a kispadról nézhette végig, ahogy Roberto Martinez együttese 1-1-es döntetlent játszik a Fulhammel. A chilei abban reménykedhet, hogy a hét közben majd pályára léphet a Wigan és a Bournemouth FA kupa újrajátszásán.

 

Michael Keane ezúttal is irányítása alatt tartotta a dolgokat a Leicester City védelmében, amikor lehengerlõ 4-0-s gyõzelmet arattal a Bristol City felett. A Rókák sokkal magasabb szintet képviseltek a hazaiak menedzsere, Derek McInness utolsónak bizonyuló mérkõzésén, amely során Chris Wood mesterhármast jegyzett. Az egykori Vörös Ördög, Matty James szerezte a negyedik gólt.

 

Portugáliában Bebe hat perc kivételével mindvégig játéklehetõséget kapott a Rio Ave idegenbeli, 1-0-s gyõzelme során a Gil Vicente ellen. A brazil Marcelo szerezte a találkozó egyetlen gólját az ötödik helyezett csapatból.

 

Sean McGinty ezúttal sem kapott lehetõséget a Coventry City ellen 1-0-ra diadalmaskodó Carlisle Unitedben.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!