Giggs csak az idény végén dönt szerzõdésérõl

Ryan Giggs elmondása szerint a szezon végéig nem fog dönteni arról, hogy meghosszabbítja-e szerzõdését a Manchester Unitednél.


Giggs az utóbbi pár szezon során mindig egy éves szerzõdéseket kötött a Manchester Uniteddel, egy újabb ilyen jellegû kontraktus pedig azt jelentené, hogy még 40-es éveiben is a klubnál maradhatna.

 

A 39 éves középpályás ebben a szezonban minden sorozatot egybevéve csak 16 alkalommal léphetett pályár a Vörös Ördögök mezében, miután Sir Alex Ferguson igen nagy figyelmet fordít játékidejének tudatos beosztására, de képességeit idõrõl-idõre megcsillantja, amelynek legutóbbi elemeként pazar, több mint 50 méteres passzt adott a késõbb gólt szerzõ Robin van Persie számára a West Ham elleni FA kupa mérkõzésen.

 

 

"Majd meglátom miként érzem magam, és hogyan tudok teljesíteni, aztán majd leülünk, és megvitatjuk a dolgokat a menedzserrel" - kezdte a Walesi Varázsló a Sunday Peoplenek.

 

"Nyugodt vagyok ezzel kapcsolatban. Jelen pillanatban nagyon élvezem a futballt, de a szezon vége még néhány hónapnyira van tõlünk, és addig még nem lehet tudni, hogy mi fog történni."

 

"Ugyanolyan jól kell teljesítenem az edzéseken és a mérkõzéseken, mint amennyire élvezem az ezeken való részvételt."

 

"Bizonyos szempontból szerintem nekem könnyebb dolgom van, mint a fiatalabb játékosoknak, ez pedig azért van, mert a menedzser felismerte, hogy nekem valami másra van szükségben pályafutásom ezen pontján."

 

"De senki ne higyje azt, hogy lazsálhatok, az én erõnléti állapotomnak is a lehetõ legtökéletesebbnek kell lennie, különben nem tudnám felvenni a kesztyût a fiúkkal se az edzéseken, se a mérkõzéseken."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!